Total War: WARHAMMER – Zie de Chaos Warriors voor het eerst in actie!

thumbnail

Zie hoe Emperor Karl Franz en de troepen van het Empire strijden met de Chaos Warriors, geleid door Archaeon the Everchosen!

Deze eerste blik op de Chaos Warriors toont diverse Chaos-eenheden, van infanterietroepen als de Chaos Marauders en Warriors, tot sterkere monsters als de Chaos Giant en het brute Hellcannon – een vuig instrument dat zielen vervormt tot geheimzinnige, vleesverschroeiende energiestralen en daar de vijand mee bestookt. Deze landoorlog wordt vergezeld door commentaar van de ontwikkelaars en toont hoe de twee legers botsen op de ijzige vlakten van Norsca, waarbij ook magie uit de Lore of Light en Lore of Fire wordt gebruikt.

Spelers kunnen desgewenst dit soort gevechten ook nabootsen in het Custom Battle-menu van Total War: WARHAMMER, ongeacht of ze in bezit zijn van het Chaos Warriors Race Pack.

Total War: WARHAMMER is een fantasy strategy game van legendarische proporties en combineert een verslavende turn-based veroveringscampagne en empire-building met explosieve, massale, realtime gevechten, allemaal in de levendige en indrukwekkende wereld van Warhammer Fantasy Battles. Total War: WARHAMMER is verkrijgbaar vanaf 24 mei 2016. Pre-order nu bij deelnemende retailers voor de limited Steelbook edition, inclusief mini strategy guide en de eerste DLC voor de game: het Chaos Warriors Race Pack.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box