Total War: Warhammer – The King & The Warlord nu verkrijgbaar

thumbnail

Total War: WARHAMMER – The King & The Warlord verschijnt vandaag inclusief gratis content voor alle spelers

The King & The Warlord brengt twee nieuwe Legendary Lords naar de game die elk hun eigen factie leiden. Terwijl Koning Belagar Ironhammer de dwergenfactie van Clan Angrund leidt om het eeuwenoude Karak Eight Peaks te heroveren, doet de kwaadaardige Night Goblin Warlord Skarsnik er alles aan om hem te dwarsbomen met zijn Crooked Moon Clan. Dit nieuwe Lords Pack biedt een breed scala aan nieuwe content waaronder nieuwe Lords en Legendary Lords, nieuwe queesten, een selectie Regiments of Renown eenheden en nieuwe gevechtseenheden, waaronder de Bolt Throwers en de Squigs!

Ook verschijnt vandaag de vijfde gratis DLC-pakket voor Total War: WARHAMMER, met in de hoofdrol Wurrzag Da Great Green Prophet, de legendarische Greenskin Shaman en leider van de Bloody Handz Svaag Orc Tribe. Ook bevat het content pakket drie krachtige nieuwe gevechtseenheden voor de Warriors of Chaos.

Ten slotte zal Grombrindal the White Dwarf binnenkort verschijnen als Legendary Lord van de dwergen! Grombrindal is exclusief verkrijgbaar in het november nummer van het White Dwarf Magazine en bij Games Workshop winkels.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x