Tot 75% korting op honderden games voor de Nintendo Switch

thumbnail
Tijdens de Blockbuster-sale kunnen spelers een keuze maken uit vele populaire titels voor de Nintendo Switch, met kortingen tot 75%. De sale in de Nintendo eShop begint op donderdag 23 september om 15:00 uur en eindigt op zondag 3 oktober om 23:59 uur. 
 
Spelers kunnen met Mario en zijn trouwe vriend Cappy over de wereld reizen in Super Mario Odyssey, en met Link op avontuur gaan om te ontsnappen van het vreemde Koholint in The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Of spelers zich nu in de spetterende actie van Splatoon 2 storten of willen genieten van een gevarieerde verzameling klassieke spellen in 51 Worldwide Games, er zit voor elke speler wat bij. Zo kunnen spelers ook een Pokémon worden en een reddingsteam vormen van populaire Pokémon als Pikachu, Eevee en Charmander om daarmee door steeds weer andere mystery dungeons te trekken in Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX of zich voorbereiden op de ultieme, arcadestijl kookuitdagingen in Overcooked Special Edition.
De Blockbuster-sale in de Nintendo eShop begint op donderdag 23 september om 15:00 uur en eindigt op zondag 3 oktober om 23:59 uur. Tijdens de sale zijn meer dan 300 Blockbuster games voor de Nintendo Switch in de aanbieding, waaronder hoogtepunten als Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Sonic Mania, Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX en vele andere populaire games.  
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx