Pokemon Unite verschijnt morgen voor mobiele apparaten

thumbnail

Pokémon UNITE, Pokémons allereerste strategische spel voor teamgevechten, wordt morgen woensdag 22 september 2021 gelanceerd voor mobiele apparaten. Het free-to-start spel met optionele in-game aankopen kan gedownload worden in de App Store en via Google Play. Daarnaast worden vanaf morgen Frans, Duits, Italiaans en Spaans ondersteund in zowel de mobiele versie van Pokémon UNITE als de Nintendo Switch-versie via een downloadbare update.

Trainers kunnen zich verder verheugen op een gloednieuwe, binnenkort te verschijnen gevechtspas. Door koppeling met een Nintendo-account of een Pokémon Trainer Club-account krijgen Trainers toegang tot hun SAVE-gegevens van Pokémon UNITE op zowel Nintendo Switch™ als mobiele apparaten.

Vanwege de release van de mobiele versie en het overschrijden van 5 miljoen voorregistraties ontvangt elke Trainer die uiterlijk zondag 31 oktober 2021 om 15:59 uur CET het in-game event in de mobiele versie van Pokémon UNITE voltooit, de volgende beloningen in het kader van de voorregistratiecampagne: 1.000 Aeos-tickets, de Unite-licentie van Pikachu en speciale Holowear voor Pikachu onder de naam ‘Festival Style’. Als het aantal van 7,5 miljoen voorregistraties wordt bereikt, krijgen Trainers nog eens 1.000 Aeos-tickets!

Trainers kunnen een geheel nieuwe trailer voor de wereldwijde lancering bekijken op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon UNITE.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box