Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onthult North Star

thumbnail

Het tweede seizoen van het zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is onthuld: North Star. North Star brengt een gloednieuwe verdediger, Thunderbird uit Nakoda, Noord-Amerika, naar de game en introduceert onder andere een opnieuw ontworpen versie van de map Favela.

In North Star ontdekken spelers een gloednieuwe Operator. Thunderbird is uitgerust met een Kóng Healing Station waarmee zij elke speler geneest, teamgenoot of tegenstander, die zich dicht bij het apparaat bevindt, zelfs wanneer ze gevallen zijn. De Kóng Station heeft een cooldown tussen elke charge. Thunderbird is een Operator met een laag pantserniveau en hoge snelheid, uitgerust met een SPEAR .308 of SPAS-15 als primair wapen en een BEARING 9 of Q-929 als secundair wapen.

Met de nieuwe Operator gaan spelers aan de slag op de opnieuw ontworpen map Favela. Zo zijn er nieuwe kamers toegevoegd en is er een beter overzicht van de map en verbeterde navigatie. Deze veranderingen verbeteren de leesbaarheid van de map, waardoor spelers altijd weten waar ze zijn en waar ze naartoe moeten op Favela.

Daarnaast worden op de Test Servers twee nieuwe features getest: een vernieuwd pantsersysteem en activiteiten na de dood. Pantser wordt omgeschakeld naar levenspunten waardoor spelers een beter zicht hebben op hoeveel schade ze nog kunnen nemen. Ook zijn er nieuwe activiteiten voor spelers na hun dood: aanvallers besturen hun eigen drones en sommige verdedigers (Maestro, Echo en Mozzie) hebben de mogelijkheid om hun gadgets te gebruiken. Deze veranderingen hebben een grote impact op de gameplay en moeten getest worden om feedback van de spelers te verzamelen. Deze features zijn alleen beschikbaar op de Test Server en worden niet toegevoegd op de live servers met de lancering van North Star. De Test Server van North Star lanceert vandaag.

Verdere updates die komen met North Star zijn:

 • Vernieuwd scoreboard
 • Nieuwe lijk-iconen
 • Fix voor kogelgaten
 • Het balanceren van Operators (Melusi, Mira en Maestro tweaks en een opnieuw ontworpen gasverspreiding)

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  23 dagen geleden

  Klinkt interessant.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box