Tom Clancy’s Ghost Recon: Khyber Strike DLC

thumbnail

Vandaag kondigt Ubisoft het Khyber Strike DLC pakket aan, het inmiddels derde DLC pakket voor Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier. Khyber Strike bevat drie nieuwe multiplayer maps, een nieuwe multiplayer modus genaamd ‘Takeover’, een nieuwe co-op map in Guerilla Modus, nieuwe achievements en een hogere level grens. Khyber Strike is beschikbaar vanaf 9 oktober 2012 voor Xbox 360® en vanaf 10 oktober 2012 voor PlayStation 3.

Khyber Strike DLC bevat:

• Drie nieuwe multiplayer maps
o Switchback: Ga via de hoofdweg richting de stad en betreed een doolhof van oude gebouwen en smalle steegjes. De bochten van de steegjes zorgen ervoor dat elke hoek een dodelijke val kan zijn.
o Palace: Geen tijd om na te denken, zelfs niet in dit prachtige heiligdom. Wat ooit een historisch museum was, is nu een slagveld, met een grote binnentuin temidden van het strijdtoneel.
o Transit: Een metrostation in Moskou waar close-range combat de standaard is. Treinen die het station binnen en uitrijden zorgen voor extra gevaar terwijl de Ghost en de Bodark het ondergronds uitvechten.

• Een nieuwe multiplayer game modus: “Takeover”
o Deze modus is vergelijkbaar met een klassieke team deathmatch: scoor punten voor je team door vijanden uit te schakelen. Keer de rollen om door het doelwit van de vijand in te nemen en vermenigvuldig de score voor je team. Verdedig het doel van je eigen team en voorkom dat de vijand de overhand krijgt. Verdeel je team in tweeën om tegelijkertijd aan te vallen en te verdedigen of vorm één groep en overval de vijand. Het team met de hoogste score op het einde van de missie wint.

• Een Guerrilla Modus map “Village” (vier spelers online / twee spelers in lokale split screen)
o Een vreedzaam dorpje verandert in een strijdtoneel, wanneer het gevecht uitbreekt rond het centraal busstation. Lange steegjes die tussen kapotgeschoten gebouwen liggen vormen een perfect jachtterrein voor snipers. Een vuurgevecht bij het lokale tankstation kan wel eens een explosieve afloop krijgen.

• Nieuwe Achievements
• 10 extra levels

Khyber Strike is beschikbaar voor 800 Microsoft punten op Xbox Live of €9,99 op Sony Entertainment Network.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx