Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint krijgt gratis update op 9 november

thumbnail

Titelupdate 3.0.3 voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is vanaf 9 november beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4, Windows PC, Ubisoft+ en Stadia. Deze update is gratis voor alle spelers en introduceert nieuwe toevoegingen voor de Ghost Experience-modus, extra raid content en stealth gameplayverbeteringen.

De update voor de Ghost Experience-modus geeft spelers meer mogelijkheden om hun ervaring te personaliseren met vernieuwde stealth- en AI-parameters. Spelers richten meer schade aan in stealth-modus en maken gebruik van de verbeterde menselijke AI om tegenaanvallen uit te voeren. Bovendien introduceert de update ook nog verbeteringen in het gedrag van drones, een nieuwe granaat en een nieuw afleidingsmanoeuvre waarmee spelers een kogelomhulsel gooien om vijanden om de tuin te leiden. Tevens activeren spelers op welk moment dan ook mobiele Terminators of ondersteunende rebellen om hen bij te staan.

Titelupdate 3.0.3 krijgt ook een nieuwe raid update waarbij spelers Golem Island zowel solo als baasvrij ontdekken en opdrachten vervolledigen met een eigen set doelstellingen:

 • Solo exploratie vereist geen minimum uitrustingsniveau, bevat normale vijanden en heeft geen eindbaas. Deze modus krijgt maar liefst 12 nieuwe missies en draait voornamelijk rond ontdekken.
 • Dreigingsniveau: kritiek (Hardcore modus) verhoogt de moeilijkheidsgraad van vijanden, geeft spelers vier hartjes die op zichzelf bijvullen, laat gestorven spelers terugkomen en introduceert elke week drie game modifiers. Tevens bevat de modus meer vijandelijke golven, kortere afkoelingstermijnen van vaardigheden en nieuwe exclusieve buit, waaronder vier nieuwe wapens en vijf titels.
 • Dreigingsniveau: laag (Easy modus) verlaagt de moeilijkheidsgraad van vijanden, bevat kortere respawntijden voor neergehaalde spelers en maakt vijanden zichtbaar op de map. Tevens bevat de modus minder vijanden per golf, langere afkoelingstermijnen van vaardigheden, geen eindbaasgevechten in de tweede fase en gewone buit zonder unieke kisten.

Daarnaast krijgen de klassen Assault, Sharpshooter, Panther, Medic, Engineer, Echelon en Pathfinder voortgangsbeloningen. Tevens wordt de klassenvoortgang verlengd tot en met rang 20 en krijgt deze meer dan 200 nieuwe uitdagingen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is reeds verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Windows PC en Stadia, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx