Toekomst lijkt erg donker voor Timesplitters en Battlefront III

thumbnail

De game Star Wars Battlefront III die onlangs is laten zien via enkele video’s zou momenteel niet meer in ontwikkeling zijn bij de mannen van Free Radical. Dat heeft Thomas Dudenaughty bevestigd. Volgens de man is de game inmiddels dood. “De game die je zag in de video is door ons ontwikkeld en sterft nu samen met ons,” zo zegt de heer Dudenaughty. “Ze hebben besloten, om wat voor reden dan ook, om de ontwikkeling niet door te zetten, waarschijnlijk omdat er te weinig potentie is voor succes.”

Dezelfde man zegt dat Timesplitters 4 momenteel niet gepland staat. Het spel zou namelijk geen publisher kunnen vinden die de titel wil uitgeven. “Ze dachten dat Amerikanen het spel niet zullen kopen.” Volgens de woordvoerder was het spel ver voor z’n tijd en dan ook hoogstaander dan Battlefront III. “De technologie die we gebruikten voor het ontwikkelen van Timesplitters 4 lag straten ver vooruit.” Slecht nieuws dus wat dat betreft. Battlefront III zou nog steeds kunnen verschijnen, maar niet op de manier zoals die tot dusver bekend is gemaakt.

Meer lees je via de Scrawlfx.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box