Tien artiesten aangekondigd die worden uitgelicht in de NBA 2K Soundtrack

thumbnail

Met de onthulling van de eerste tien winnaars is de competitie van 2K en UnitedMasters (“2K Beats: The Search”) vanaf vandaag halverwege. Onder de winnaars bevindt zich ook de eerste Europese artiest die onderdeel zal zijn van de NBA 2K21 Next Gen soundtrack. De winnaars werden via Instagram aangekondigd door UnitedMasters en zijn gekozen door Rapper Jadakiss, Ronnie 2K, Producers Murda Beatz en Tay Keith.

Dit zijn de eerste tien artiesten en tracks die met een nieuwe patch aan de NBA 2K21 Next Gen soundtrack worden toegevoegd:
Delly Everyday – Same Game (Phoenix, AZ);
Caleb Isaiah – Legend (Grayslake, IL);
Scotty Valid – UP (Covington, GA);
Jupiter Ki – $20Mill (Portland, OR);
Zane Smith – 24 Hours (Lithonia, GA);
Kayo Porter – Never Miss (Jackson, TN);
Smoovebeendidit – Hands Tied (Yonkers, NY);
Skippa Da Flippa – Win Again (Davie, FL);
10k.Caash – Left Knee (Irving, TX);
A1 Illa – Elevating (Londen, Engeland).
De volledige lijst met nummers die beschikbaar zijn in de game kun je vinden in de NBA 2K21 Spotify playlist die het hele jaar door bijgewerkt wordt.

De laatste tien winnaars zullen uit de overige inzendingen gekozen worden door Founder en CEO van Translation en UnitedMasters, Steve Stoute, en Boston Celtics All-Star Forward, Jayson Tatum. Deze winnaars worden vanaf vrijdag 12 februari wekelijks aangekondigd via UnitedMasters’ Instagram. Wanneer de laatste tien onthuld zijn zullen ook zij aan de NBA 2K21 Next Gen soundtrack toegevoegd worden in een toekomstige update.

“De culturele connectie tussen NBA 2K en muziek bewijst nogmaals een perfecte manier te zijn om nieuwe artiesten, basketbal en gaming te verheerlijken en te erkennen,” aldus Steve Stoute, Founder en CEO van UnitedMasters en Translation. “UnitedMasters is altijd op zoek naar manieren om zelfstandige artiesten te ondersteunen en ze de mogelijkheid te bieden een nieuw publiek te bereiken en samen te werken met de coolste merken. Deze competitie bood artiesten wereldwijd de kans om centraal te staan in één van de grootste games die er is en met ruim 13.000 inzendingen is dit nog maar het begin.”

Inzendingen voor de competitie kwamen van over de hele wereld. Zelfstandige artiesten uit de VS, Canada en het VK vormden de top drie, maar 2K zag ook geweldige inzendingen uit andere landen, waaronder Mexico en Australië.

“Wat NBA 2K en UnitedMasters hebben opgezet is ongelofelijk en biedt getalenteerde artiesten van over de hele wereld de mogelijkheid om hun muziek te laten horen,” aldus Jayson Tatum, Boston Celtics All-Star Forward. “Muziek betekent veel voor mij dus het is een eer om opkomende artiesten te ontdekken en ze hopelijk aan te moedigen de volgende stap te nemen. Ik kan niet wachten om te horen wat ze in zich hebben.”

De NBA 2K21 in-game soundtrack zet een gouden standaard voor muziek met één van de grootste muziekcollecties ooit samengevoegd voor een sport videogame die nummers van Damian ‘Dame D.O.L.L.A.’ Lilard en wereldwijde artiesten zoals Stormzy, Roddy Ricch en Little Simz belicht. De winnaars van de NBA 2K21 UnitedMasters competitie worden samen met het beste hedendaagse muzikale talent vereeuwigd in de best beoordeelde en best verkochte NBA-videogame simulatie serie van de afgelopen negentien jaar

Ga voor meer informatie en het laatste nieuws over NBA 2K21 naar nba.2k.com, of volg NBA 2K op TikTok, Instagram, Twitter, YouTube en Facebook.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x