Anno 1800 onthult Season 3 Pass

thumbnail

Anno 1800 onthult een Season 3 Pass met 3 nieuwe DLC’s en 3 exclusieve ornamenten. De Season 3 Pass nodigt spelers uit om havenhandel en toerisme te ontdekken en om grote stadsgebouwen te beheren. De eerste DLC van de Season 3 Pass, Docklands, is vanaf 23 februari beschikbaar op Windows PC.

Met de Season 3 Pass ervaren spelers een nieuwe manier van exporteren en het bevorderen van hun steden dankzij het modulaire warenhuisdistrict, tourbussen en wolkenkrabbers. De Season 3 Pass bevat de drie volgende DLC’s die in 2021 worden uitgebracht:

 • Docklands: Spelers transformeren hun stad door een modulair warenhuisdistrict te bouwen en exporteren zeldzame goederen om hun economie te stimuleren. Docklands is beschikbaar vanaf 23 februari.
 • Tourist Season: Spelers vermaken hun bezoekers met verrijkende activiteiten en heerlijke gerechten uit de beste restaurants. Tevens zetten spelers een tourbusnetwerk op om de toerisme-industrie te bevorderen.
 • The High Life: Spelers krijgen de kans om te leren hoe ze een grote stad vol wolkenkrabbers moeten beheren en hoe ze veeleisende burgers tevreden houden met nieuwe commerciële goederen en winkelcentra.

Voor meer informatie over Anno, bezoek annogame.com.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x