THQ kondigt Baja aan voor de next-gen consoles

thumbnail

THQ Inc., de leidende uitgever van off-road race games, kondigt de meest realistische off-road race ervaring van nu aan. BAJA is gepland om revolutionaire physics en open race werelden naar de Xbox 360 en PlayStation 3 te brengen in augustus 2008. Ontwikkeld door leden van de MX vs. ATV franchise, BAJA combineert de beste elementen van real-world sport met de juiste balans van arcade plezier wanneer het spelers uitdaagt om de ultieme off-road machine te bouwen en onvoorspelbaar terrein te ontdekken.

“THQ is enthousiast om iets compleet nieuw naar het off-road race genre te brengen,” zei Richard Browne, vice president van product development, THQ. “Met het level van detail in elk voertuig, de open uitzichten en de meest realistische off-road physics van nu, zal BAJA een onparallelle race ervaring bieden.”

In BAJA, zullen spelers meer dan 160 vierkante kilometers van harde terreinen die Moeder natuur heeft te bieden kunnen veroveren, inclusief de hoogste bergen, de dikste modder en diepste dalen ooit gecreëerd. Met meer dan 40 voertuigen in 8 klasses, inclusief Trophy Trucks, 4x4s en buggies. Spelers zullen hun off-road voertuigen testen op bergklim uitdagingen, nek- aan- nek Open Class races, circuit races en de ultieme off-road uitdaging: de Baja. De game’s revolutionaire voertuig physics leveren ongekende levensechte handelingen en een support managementsysteem dat spelers toestaat om realistische voertuigschade te controleren en te herstellen wanneer spatborden rondvliegen, banden worden opgeblazen en motoren oververhit raken. BAJA zal vier-speler split screen multiplayer capaciteit steunen, 12-speler online en LAN evenals multiple- screen panoramisch zicht. BAJA wordt ontwikkeld door 2XL Games in Phoenix, Ariz.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box