This War of Mine komt naar de Nintendo Switch in de Complete Edition

thumbnail

Vandaag brengen 11 bit studios en Deep Silver This War of Mine: Complete Edition naar de Nintendo Switch. De Complete Edition bevat voor het eerst de jubileumeditie van het basisspel en alle belangrijke DLC’s van de veelgeprezen anti-war survival game. This War of Mine geeft inzicht in de zware last die overlevenden moeten dragen in tijden van oorlog en is sinds de lancering in 2014 voortdurend uitgebreid met nieuwe verhalen, scenario’s, nieuwe burgers en extra locaties.

This War of Mine: Complete Edition bevat “The Little Ones” en de “This War of Mine: Stories – Father’s Promise” DLC en bevat alle toekomstige afleveringen van “This War of Mine: Stories” als een gratis download zodra deze beschikbaar zijn.

Worstelend met een gebrek aan voedsel, medicijnen en onder constant gevaar van vijandige sluipschutters is This War of Mine: Complete Edition een ervaring waarbij je niet als een elitesoldaat speelt, in plaats daarvan zullen spelers de rol van een groep burgers aannemen die proberen te overleven in een belegerde stad. Ervaar oorlog vanuit een geheel nieuwe invalshoek. Het tempo van het spel wordt beperkt door een dag- en nachtcyclus. Gedurende de dag zullen sluipschutters je ervan weerhouden om je toevlucht te verlaten, waardoor spelers zich moeten concentreren op het onderhouden van hun schuilplaatsen: creëren, handelen en het verzorgen van overlevenden. Kies ’s nachts één van je burgers om op missie te sturen en speur door een reeks unieke locaties naar items die de groep helpen in leven te blijven.

Maak beslissingen over leven en dood, aangedreven door je geweten. Spelers moeten proberen de burgers te beschermen, of in plaats daarvan mensen opofferen voor het welzijn van de groep. Tijdens oorlog zijn er geen goede of foute beslissingen; er is alleen overleven. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x