The Outer Worlds: Peril on Gorgon DLC is vanaf nu verkrijgbaar

thumbnail

Vandaag hebben Private Division en Obsidian Entertainment aangekondigd dat The Outer Worlds: Peril on Gorgon – de eerste verhalende uitbreiding van de bekroonde, duistere, humoristische sci-fi-RPG – nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en Windows-pc*, met optimalisatie voor PS4 Pro en Xbox One X. Daarnaast komt de uitbreiding later ook naar de Nintendo Switch. The Outer Worlds: Peril on Gorgon is los verkrijgbaar of met korting als onderdeel van The Outer Worlds Expansion Pass, die ook The Outer Worlds: Murder on Eridanos bevat. Deze tweede uitbreiding komt in de eerste helft van 2021 uit. The Outer Worlds heeft vorig jaar bij release talloze prijzen gewonnen, waaronder “Best RPG” van IGN, “Best Role-Playing Game” van Game Informer en “Game of The Year” van Destructoid.

Peril on Gorgon begint met een raadselachtige boodschap waarin wordt gevraagd of je de Gorgon-asteroïde wilt onderzoeken. In deze afgelegen wetenschappelijke faciliteit werd ooit een buitengewone prestatie geleverd door Adrena-Time te ontwikkelen. Met dit moderne wonder werd de gezondheid en de productiviteit van arbeiders verbeterd. Het programma werd echter abrupt en zonder uitleg stopgezet. Je moet door diepe ravijnen, leegstaande laboratoria en verlaten onderzoeksfaciliteiten heen om de aanwijzingen bij elkaar te zoeken die de waarheid achter een van de meest duistere geheimen van het bedrijf Spacer’s Choice onthullen. Wat zul je op Gorgon vinden?

“We wilden diep in pulp noir graven om de duisterdere kant van Halcyons bedrijven te verkennen,” aldus Carrie Patel, Game Director van Obsidian Entertainment. “Met Peril on Gorgon kunnen spelers (en hun favoriete bemanningsleden!) een spannende nieuwe locatie bezoeken, vol intrige en gevaren, en kunnen zo gevaarlijke geheimen over Spacer’s Choice blootleggen.” 

Peril on Gorgon biedt allerlei extra content voor spelers. De verhoogde level-cap in de game om je meer flexibiliteit te geven in het aanpassen van vaardigheden en er zijn meer perks en flaws die voor zeldzame bonussen en unieke obstakels kunnen zorgen. De uitbreiding introduceert ook drie nieuwe wetenschappelijke wapens en allerlei nieuwe pantsersets. Peril on Gorgon breidt de bekroonde formule van The Outer Worlds uit terwijl het spelers nieuwe redenen geeft om de Halcyon-kolonie verder te verkennen. 

The Outer Worlds is een RPG die veel genoegdoening geeft, met veel keuzes voor de speler en een rijk verhaal dat het publiek inmiddels verwacht van Obsidian. Peril on Gorgon is een goede toevoeging,” aldus Allen Murray, Vice President of Production bij Private Division. “Deze DLC nodigt spelers uit om terug te keren naar de Halcyon-kolonie voor nog meer duistere humor, een meeslepend verhaal en spannende avonturen die zo geliefd waren in de basisgame.” 

The Outer Worlds: Peril on Gorgon is vanaf nu digitaal verkrijgbaar voor €14,99 voor PlayStation 4, Xbox One en Windows-pc via de Epic Games Store en Microsoft Store. Peril on Gorgon is ook verkrijgbaar als onderdeel van de The Outer Worlds Expansion Pass, die vanaf nu ook verkrijgbaar is voor een speciale prijs van €24,99 en tevens de tweede DLC – Murder on Eridanos – bevat. Xbox Game Pass-gebruikers ontvangen een korting van 10% op de DLC. Voor The Outer Worlds: Peril on Gorgon en The Outer Worlds Expansion Pass is de basisgame vereist op hetzelfde platform.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x