The Outer Worlds is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

thumbnail

Vandaag hebben Private Division, Obsidian Entertainment en Virtuos bekendgemaakt dat het bekroonde singleplayer RPG, The Outer Worlds, nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch. The Outer Worlds werd gecreëerd door game directors Tim Cain en Leonard Boyarsky – de originele makers van Fallout – en het befaamde team bij Obsidian Entertainment – ontwikkelaars van Fallout: New Vegas, Star Wars: Knights of the Old Republic II, South Park: The Stick of Truth en de Pillars of Eternity-franchise.

The Outer Worlds werd eerder al uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de verschillende Xbox One-consoles waaronder de Xbox One X en Windows pc. De game verdiende de hoogste onderscheidingen en lof van recensenten na de oorspronkelijke release afgelopen oktober:

5 Out Of 5 Stars – EGM

Best RPG Of 2019 – IGN

2019 RPG Of The Year – Shacknews

2019 Game Of The Year – Destructoid

Best Role-Playing Game Of 2019 – Game Informer

Big Apple Award for Best Game Of 2019 – New York Video Game Critics Circle

Het verhaal speelt zich af in een kolonie aan de rand van het heelal, die bestuurd wordt door meedogenloze bedrijven. Je ontwaakt uit een diepe cryogene slaap en ontdekt dat je misschien wel de enige bent die de kolonie kan redden… of verdoemen. De beslissingen die je neemt als je allerlei gedenkwaardige figuren tegenkomt, zullen het lot van de Halcyon-kolonie bepalen. Word je een held die verliefd naar de sterren kijkt? Een wrede schurk? Een klunzige interstellaire ramp met een maanmannetjeshelm? De keuze is aan jou.

The Outer Worlds is een van de beste role-playing-ervaringen van het afgelopen jaar en we zijn meer dan trots op het commerciële succes en het succes bij de recensenten van de game,” aldus Michael Worosz, Executive Vice President en directeur van Private Division. “We zijn verheugd het duistere, grappige sciencefiction-universum van Obsidian aan fans en nieuwe spelers op de Nintendo Switch aan te kunnen bieden. We kijken ernaar uit iedereen de kans te geven dit omvangrijke RPG overal mee naartoe te kunnen nemen.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
1
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x