The Outer Worlds DLC getoond in video

thumbnail

Obsidian heeft een nieuwe video uitgebracht waarin de downloadbare content van The Outer Worlds wordt voorgesteld. Het gaat om de Peril on Gorgon-DLC die op 9 september aanstaande wordt uitgebracht voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon voegt een aanzienlijke hoeveelheid content toe aan het game-universum vol zwarte humor. In het gloednieuwe noir-achtig avontuur onderzoeken spelers de Gorgon Asteroid om de mysterieuze oorsprong van Adrena-Time te vinden. Voor Peril on Gorgon moet de speler in de basisgame voorbij Monarch zijn gekomen om toegang te krijgen tot de nieuwe content.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon is vanaf 9 september verkrijgbaar voor €14,99 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Xbox Game Pass-gebruikers ontvangen een korting van 10% op de DLC. Peril on Gorgon zal ook verkrijgbaar zijn als onderdeel van de The Outer Worlds Expansion Pass die tevens de tweede DLC – Murder on Eridanos – bevat. The Outer Worlds Expansion Pass is ook verkrijgbaar vanaf 9 september voor een speciale prijs van €24,99. Voor The Outer Worlds: Peril on Gorgon en The Outer Worlds Expansion Pass is de basisgame vereist op hetzelfde platform.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x