The Mandalorian maakt opwachting in Star Wars: Squadrons

thumbnail

Piloten, maak je klaar! Electronic Arts, Motive en Lucasfilm hebben vandaag tijdens het launch event van Mando Mondays aangekondigd dat Star Wars: Squadrons een gratis update krijgt, met in-game items gebaseerd op de Lucasfilm serie The Mandalorian, die exclusief te streamen is via Disney+. Deze unieke update is beschikbaar vanaf woensdag 28 oktober – net op tijd voor de première van seizoen 2 op vrijdag 30 oktober!

Star Wars: Squadrons-spelers kunnen met de update acht nieuwe (gratis) cosmetische items – geïnspireerd op het eerste seizoen van The Mandalorian – vrijspelen om hun starfighters te versieren.

De update brengt nieuwe cockpit-cosmetische items voor voor beide facties, waaronder één hologram, één sticker, één dashboard-flair (inclusief Mysterious Creature bobblehead om het dashboard van een ​​New Republic-starfighter te versieren) en één hangende flair voor zowel Imperial- als New Republic-starfighters.

Je kunt de nieuwste Star Wars: Squadrons Pilot Briefing met meer informatie over de op The Mandalorian geïnspireerde items hier vinden.

Volg de EA Star Wars-kanalen op Twitter en Facebook, of bezoek https://www.ea.com/nl-nl/games/starwars om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x