The Mandalorian maakt opwachting in Star Wars: Squadrons

thumbnail

Piloten, maak je klaar! Electronic Arts, Motive en Lucasfilm hebben vandaag tijdens het launch event van Mando Mondays aangekondigd dat Star Wars: Squadrons een gratis update krijgt, met in-game items gebaseerd op de Lucasfilm serie The Mandalorian, die exclusief te streamen is via Disney+. Deze unieke update is beschikbaar vanaf woensdag 28 oktober – net op tijd voor de première van seizoen 2 op vrijdag 30 oktober!

Star Wars: Squadrons-spelers kunnen met de update acht nieuwe (gratis) cosmetische items – geïnspireerd op het eerste seizoen van The Mandalorian – vrijspelen om hun starfighters te versieren.

De update brengt nieuwe cockpit-cosmetische items voor voor beide facties, waaronder één hologram, één sticker, één dashboard-flair (inclusief Mysterious Creature bobblehead om het dashboard van een ​​New Republic-starfighter te versieren) en één hangende flair voor zowel Imperial- als New Republic-starfighters.

Je kunt de nieuwste Star Wars: Squadrons Pilot Briefing met meer informatie over de op The Mandalorian geïnspireerde items hier vinden.

Volg de EA Star Wars-kanalen op Twitter en Facebook, of bezoek https://www.ea.com/nl-nl/games/starwars om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box