Respawn kondigt Apex Legends Season 7 – Ascension aan

thumbnail

Respawn heeft aangekondigd dat Apex Legends Season 7 – Ascension op 5 november verschijnt. Het seizoen introduceert Horizon, de volgende Legend, en de zwevende stad Olympus, de derde grote map. In een gloednieuwe Stories from the Outlands-trailer kunnen fans van de Apex Games meer te weten komen over Horizon’s reis naar de Arena en wat haar er uiteindelijk toe beweegt om te overleven. Dit alles terwijl ze een eerste blik werpen op de stad in de wolken.

Bekijk hier het achtergrondverhaal van Horizon in de nieuwste Stories from the Outlands-trailer op YouTube.

Terwijl haar thuisplaneet Olympus midden in een energiecrisis zit, gaan Horizon en haar robotische metgezel N.E.W.T. op reis naar verre streken, op zoek naar kristallen die de planeet kunnen redden. Horizon gaat op zoek naar het onbekende en laat hiervoor haar zoon achter. Ze wordt getroost door de gedachte dat ze daarmee haar familie en thuis zal redden. Verraad dwarsboomt een goede afloop van haar reis. Horizon komt wel thuis, maar raakt verdwaald in de tijd waardoor ze moet vechten om terug te keren naar haar zoon.

Season 7 – Ascension laat de Outlands kennismaken met Horizon, samen met de volgende Arena in Apex Legends: Olympus. Bezoek de officiële Apex Legends-webpagina hier voor meer informatie en screenshots van wat er komen gaat in Season 7 – Ascension.

Voor meer nieuws over Apex Legends bekijk je de officiële Twitter-, Instagram– en YouTube-pagina’s van het spel of bezoek je www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box