The Kindeman Remedy krijgt datum voor console

thumbnail

Uitgever 3D Realms en developer Troglobytes Games releasen de game The Kindeman Remedy voor de Xbox Series, Xbox One, PS5, PS4 en Switch op 11 april aanstaande. Dat hebben beide bedrijven bekend gemaakt. De titel verscheen al op 16 november van het vorige jaar op de PC voor Steam.

Begeleid Dr. Kindeman, de in ongenade gevallen gevangenisdokter die gelooft dat hij zijn medisch onderzoek koste wat het kost moet voltooien, en zijn sluwe assistent, zuster Anna, terwijl het duo gruwelijke experimenten uitvoert op nietsvermoedende gevangenen.

Verzin twijfelachtige elixers, maak pillen klaar en martel gevangenen met gruwelijke gereedschappen zoals zagen en hamers om het verdraaide onderzoek van de dokter te bevorderen en tegelijkertijd detectie door de eigenaardige cast van de gevangenis te vermijden. Volg de duistere, kronkelige paden van dit kronkelende verhaal, met op keuzes gebaseerde gameplay om meerdere eindes te ontgrendelen. Elke pijnlijke behandeling die dit duivelse duo toedient, is tenslotte in naam van het ‘grotere goed’.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx