The Godfather 2 aangekondigd

thumbnail

The Godfather 2 is dan eindelijk als game aangekondigd door EA. Frank Gibeau, aandeelhouder van Electronic Arts, heeft dit tijdens een meeting bekend weten te maken. Het is nog niet bekend op welke platformen de game gaat verschijnen, maar vermoedelijk zullen dat de PC, PS3, Wii en Xbox 360 zijn. Het is tevens ook nog niet duidelijk in wat voor stijl EA verder wil gaan, aangezien The Godfather 2 de film wordt gezien als het beste filmvervolg allertijden, althans zo zien de fans van de film dat. The Godfather 1 de game deed het redelijk goed, maar omdat de kosten 100 miljoen waren om te ontwikkelen, zal EA zich nu wel beter moeten inzetten voor The Godfather 2. Of New York, en daarmee de verschillende wijken, ook groter worden en met meer mogelijkheden is niet bekend. Ook de releasedatum is nog niet officieel aangekondigd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box