The Gates of Oblivion sluiten op 1 november met The Elder Scrolls Online: Deadlands

thumbnail

Tijdens het “Gates of Oblivion” Global Year-event, hebben we de laatste DLC onthuld in onze jaarlange campagne van 2021, The Elder Scrolls Online: Deadlands. De nieuwe DLC komt op 1 november uit voor alle PC/Mac- en Stadia-spelers, en op 16 november voor alle Xbox Series X|S-, Xbox One-, PlayStation 5- en PlayStation 4-spelers.

Bekijk The Elder Scrolls Online – Bounties of Blackwood Trailer hier:

Ervaar de catastrofale afsluiting van het jaarlange avontuur “Gates of Oblivion” in The Elder Scrolls Online: Deadlands. Verken nieuwe werelden, ontdek vreemde, nieuwe bondgenoten en voorkom Dagon’s plannen om over Nirn te heersen in deze 20 uur durende, actievolle finale.

Degenen die The Elder Scrolls IV: Oblivion hebben gespeeld, zullen Deadlands gedeeltelijk herkennen. The Burn is een gebied met gesmolten rivieren, met vlammende beesten en hoge metalen torenspitsen. En spelers kunnen zich wagen in een nieuwe zone van de Deadlands genaamd ‘The Sever’, een regio met hevige stormen en woeste winden die nog nooit eerder vertoond werd in een Elder Scrolls game.

Ten slotte kan zelfs een Daedrische prins de laatste regio van de Deadlands niet temmen. Fargrave is een van de grootste steden in The Elder Scrolls Online. Het is een mystieke woestijnmetropool, overdekt door een enorm skelet. Het is een stad waar spelers kunnen craften, kopen en verkopen terwijl ze op reis zijn tussen realms. Vraag jezelf één ding af voordat je deze metropool bezoekt: wat is waardevol voor diegenen die niet hoeven te eten, drinken of rusten?

Sinds 2014 hebben meer dan 19 miljoen spelers uit meer dan 240 landen The Elder Scrolls Online ervaren. Om verder te bouwen op onze huidige lokalisatie inspanningen, gaan we Spaans toevoegen aan onze lijst met beschikbare talen voor alle ESO-spelers. Dit betekent dat alle in-game teksten en ondertitels worden vertaald naar het Spaans, inclusief alle eerdere, huidige en toekomstige updates van The Elder Scrolls Online.

Spelers kunnen het Deadlands gamepack kopen via de in-game Crown Store en is inbegrepen voor iedereen die een ESO Plus abonnement heeft. De nieuwe DLC is beschikbaar vanaf 1 november voor PC/Mac en Stadia, en op 16 november voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box