The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition is hier!

thumbnail

The Elder Scrolls V: Skyrim blaast op 11 november tien kaarsjes uit sinds de lancering. Vandaag vieren we dat met de wereldwijde community terwijl we terugblikken op een decennium dat rijk is aan herinneringen, memes en epische avonturen. Het jubileum is ook een moment om vooruit te kijken naar de nieuwe reizen en ervaringen die te wachten staan op terugkerende Skyrim spelers.

De viering van vandaag bevat iets voor iedere Dragonborn. Om te beginnen nodigen we fans van over de hele wereld uit om de klanken van Skyrim te vieren met een once-in-a-lifetime optreden van het London Symphony Orchestra en London Voices. Stem vandaag om 20.00 uur af op het officiële Bethesda YouTube- en Twitch-kanaal voor dit evenement dat je gezien moet hebben.

Het feest gaat door voor alle huidige en toekomstige Skyrim Special Edition-bezitters, aangezien we vier gratis Creations weggeven, waaronder nieuwe quests, items, Survival Mode en Fishing – allemaal vandaag beschikbaar! The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition is eindelijk verkrijgbaar en bevat nieuwe en alle eerder uitgebrachte Creation Club-content, waardoor het de meest uitgebreide versie van Skyrim ooit is.

Bekijk de The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Video hier:

Lees hieronder verder voor de volledige details van deze viering en alle inhoud die je te wachten staat in Skyrim.

Skyrim Live in Concert
Beleef een once-in-a-lifetime muzikaal evenement terwijl het London Symphony Orchestra en London Voices de klanken van Skyrim ten gehore brengen in het historische Alexandra Palace Theatre. Stem vandaag om 20.00 uur af op het officiële Bethesda YouTube- of Twitch-kanaal en geniet van een eerbetoon aan de vele anthems, ambient soundscapes en gedenkwaardige deuntjes van Skyrim terwijl we degenen eren die de game hebben gemaakt tot wat het nu is: de spelers.

Gratis Creations voor alle Skyrim Special Edition-bezitters
Huidige en toekomstige eigenaren van The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition op elk platform, inclusief Xbox Game Pass-abonnees, krijgen toegang tot vier gratis Creation Club-content: Fishing, Rare Curios, Survival Mode en zelfs nieuwe quests met Saints & Seducers.

 • Saints & Seducers

Oorspronkelijk uitgebracht in 2019, introduceert deze Creation een extra verhaallijn over twee quests (compleet met side quests) waar spelers zich in kunnen verdiepen. Met extra pantsersets, wapens, vijanden en nog veel meer om te ontdekken, bevat Saints & Seducers een van de grootste hoeveelheden content die we ooit in één creation hebben gestopt.

 • Rare Curios

De Rare Curios Creation maakt deel uit van Saints & Seducers en brengt extra goederen geïmporteerd uit heel Tamriel naar Skyrim’s Khajiit Caravans. Zolang je munten hebt, kunnen deze handelaren je allerlei nuttige waren leveren, inclusief ingrediënten om speciale drankjes, pijlen en soorten vergif te maken.

 • Survival Mode

De Survival Mode Creation, eerder uitgebracht in 2017, laat je Dragonborn strijden met de elementen van Skyrim zelf om te overleven! Spelers moeten warme uitrusting dragen en beschutting zoeken in koude klimaten om te voorkomen dat ze doodvriezen, evenals rekening houden met hun honger en uitputting naast de gebruikelijke bedreigingen zoals vervelende bandieten en hinderlagen van draken. Survival Mode biedt een nieuwe uitdaging en een nieuwe manier om Skyrim te ervaren voor zowel terugkerende als nieuwe spelers.

 • Fishing

Met Skyrim’s geheel nieuwe Fishing mode Creation kun je meer dan 20 unieke waterdieren in de vele wateren van het gebied vissen. Kook je vangst voor een maaltijd, toon het als trofee in je schuilplaats of bewaar het zelfs in je eigen huisaquarium. Veel van deze visplekken in Skyrim bevinden zich op de meest adembenemende en rustige plekken in de regio.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2749
  2 jaren geleden

  Word tijd dat ik hem weer eens op pak om te kijken wat er bij is gekomen.Al vind ik zelf Oblivion beter is het toch een van de beste open wereld rpg spellen die ik gespeeld heb.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx