The Elder Scrolls Online: Scions of Ithelia DLC nu beschikbaar op PC

thumbnail

De reis van The Elder Scrolls Online van dit jaar begint met de lancering van het Scions of Ithelia dungeon DLC game pack en de gratis basisgame Update 41 op PC en Mac. Spelers kunnen zich nu wagen aan twee nieuwe dungeons en zich voorbereiden op de avonturen die komen gaan in het aankomende Gold Road Chapter. Scions of Ithelia is nu live op PC en Mac en verschijnt 26 maart op consoles.

Bekijk de launch trailer hier:

De Scions of Ithelia-DLC bevat twee gloednieuwe PvE dungeons, Oathsworn Pit en Bedlam Veil. Spelers verdienen unieke beloningen, waaronder nieuwe verzamelitems, Achievements en itemsets, terwijl ze zich een weg vechten door deze twee gevaarlijke avonturen en de kwade krachten uit het komende Gold Road Chapter ontdekken. Gold Road verschijnt op 3 juni voor PC en Mac, en op 18 juni voor consoles.

Alle details over zowel de Oathsworn Pit en Bedlam Veil zijn te vinden op de officiële ESO website.

Deze lancering bevat ook de Update 41 basisgame patch, die alle ESO-spelers voorziet van een reeks gratis fixes, toevoegingen en verbeteringen aan het spel. Als onderdeel van deze patch kunnen spelers de nieuwe stapelbare belegeringswapens gebruiken om hun inventory te verlichten en tot 20 vergelijkbare belegeringswapens te stapelen. Update 41 brengt ook wijzigingen aan in de minimale specificaties van de game voor PC en Mac, waardoor oudere systemen blijven presteren en ook in nieuwere content behouden blijven.

Bekijk de patch notes voor zowel Scions of Ithelia als Update 41 op de officiële forums.

Spelers hebben toegang tot de Scions of Ithelia DLC via een ESO Plus-lidmaatschap of door het aan te schaffen in de Crown Store voor 1.500 crowns (vermeld onder DLC). Daarnaast is de Scions of Ithelia Collector’s Bundle verkrijgbaar voor 4.000 crowns en bevat deze toegang tot het DLC-gamepakket, Ashbone Sabre Cat mount, Ashbone Echalette pet en vijf Crown Experience Scrolls.

Alle ESO Plus-leden kunnen de Scions of Ithelia Collector’s Bundle gratis claimen gedurende twee weken vanaf de lancering van elk specifiek platform (nu voor PC en Mac, en 26 maart voor Xbox- en PlayStation-consoles).

Het Scions of Ithelia dungeon DLC-pakket en Update 41 is nu live op PC/Mac en verschijnt 26 maart voor Xbox en PlayStation consoles.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx