The Elder Scrolls Online: Necrom is nu beschikbaar op consoles

thumbnail

Het nieuwste hoofdstuk in de saga van The Elder Scrolls Online, The Elder Scrolls Online: Necrom, is nu beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5 consoles. Dit nieuwe chapter bevat meer dan 30 uur aan nieuwe content en introduceert twee nieuwe zones om te verkennen, een gloednieuwe class om te beheersen, de Arcanist, en een sinister complot om te onthullen dat de realiteit zelf bedreigt.

Telvanni schiereiland en Apocrypha
Het Telvanni schiereiland is de thuisbasis van de slinkse magiërs van het Huis Telvanni en de stad Necrom. De torenhoge paddenstoelwouden van Telvanni schiereiland zullen je misschien bekend voorkomen als je al eens in andere delen van Morrowind bent geweest. Deze nieuwe zone bevat unieke gebeurtenissen die spelers kunnen ontdekken, waaronder nieuwe zijmissies, world bosses, delves, public dungeons en meer.

Necrom stelt spelers ook in staat om Hermaeus Mora’s eigen rijk Apocrypha te verkennen. Dit mysterieuze deel van Oblivion bevat bijna eindeloze kennis, maar wees gewaarschuwd: veel stervelingen hebben hun ziel verloren tijdens het navigeren door de eindeloze bibliotheken. Daarnaast kunnen spelers een geheel nieuw deel van Apocrypha verkennen: Chroma Incognito. Dit nieuwe gebied lijkt in niets op wat je ooit eerder hebt gezien, maar bevat net als de rest van Apocrypha talloze gevaren en geheimen die spelers kunnen ontdekken.

Lees meer over de twee verkenbare zones van Necrom in deze preview.

De Arcanist
Necrom brengt een van de meest gevraagde updates, een nieuwe speelbare klasse: de Arcanist. De Arcanist is de eerste nieuwe class die aan ESO wordt toegevoegd sinds de Necromancer uit het Elsweyr-hoofdstuk in 2019. Hij hanteert de verboden krachten van Apocrypha om schade toe te brengen, inkomende slagen te absorberen en jezelf of je bondgenoten te genezen.

Ontdek hier meer over de Arcanist in een trailer.

Nieuwe uitdagingen, metgezellen en meer
Het Necrom chapter bevat ook een nieuwe groepsuitdaging, Sanity’s Edge – een trial met 12 spelers, samen met een nieuw world event, Bastion Nymic. Necrom brengt ook twee nieuwe companions voor spelers, Sharp-as-Night en Azandar Al-Cybiades. Beide companions kun je rekruteren, levellen en uitrusten in deze nieuwe content en ze hebben elk hun eigen verhaal, skills en questlines om vrij te spelen.

The Elder Scrolls Online: Necrom maakt deel uit van het Shadow Over Morrowind jaaravontuur en is nu live op PC/Mac, Xbox en PlayStation consoles. Spelers kunnen het nieuwe chapter kopen via de ESO Store, retailer of platformwinkel van hun keuze. Ga voor meer informatie over Necrom en de nieuwste updates en informatie naar onze officiële website en forums.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx