The Dark Pictures Anthology: Little Hope is nu verkrijgbaar voor Switch

thumbnail

Bandai Namco Europe en Supermassive Games kondigen vandaag met trots de release aan van The Dark Pictures Anthology: Little Hope op Nintendo Switch.

Verlaten en helemaal in hun eentje stranden vier studenten en hun leraar in een afgelegen stadje, mijlenver van de bewoonde wereld, nadat hun bus verongelukt door slecht weer.

Gevangen door een mysterieuze mist in het stadje Little Hope, zoeken ze wanhopig naar een manier om te ontsnappen terwijl visioenen uit het verleden hen achtervolgen vanuit de schaduwen.

Door deze mysterieuze visioenen zijn ze getuige van het gruwelijke verleden van het stadje en de verschrikkelijke gebeurtenissen van de Andover Witch Trials. Ze moeten achter de beweegredenen van deze verschijningen zien te komen en ontsnappen uit Little Hope.

Zoals in elke game van The Dark Pictures Anthology kunnen spelers alleen van het verhaal genieten, online met een vriend, of hun lot in handen van vier andere vrienden laten in de offline Movie Night-mode. Ze moeten hun groep verstandig kiezen en uitkijken voor hints, want elke beslissing is belangrijk en bepaalt wie blijft leven en wie sterft.

Verzamel je moed om de trailer te bekijken van The Dark Pictures Anthology: Little Hope:

The Dark Pictures Anthology: Little Hope is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

The Dark Pictures Anthology is een serie op zichzelf staande, vertakkende filmische horrorgames, ontworpen om regelmatig een nieuwe angstaanjagende ervaring te presenteren. Elk spel staat op zichzelf en bevat een gloednieuw verhaal, een nieuwe setting en een nieuwe cast met personages.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx