The Crew 2 Season 2 Episode 2: The Game nu gratis beschikbaar

thumbnail

The Game, de tweede episode van seizoen 2 van The Crew 2, is nu gratis beschikbaar voor spelers op alle platformen. De update introduceert een nieuwe versie van de gamemodus Stunt, een gloednieuwe Motorpass, nieuwe voertuigen en meer.

Na zich te hebben aangesloten bij een team van geheime agenten in The Agency, nemen spelers deel aan de meest krankzinnige competitie ooit geproduceerd door Motorflix. The Game laat spelers experimenteren met een nieuwe versie van Stunt, de gamemodus waarin spelers binnen de tijd een bepaalde plek moeten bereiken terwijl ze zoveel mogelijk stunts uitvoeren om hun score te maximaliseren.

Tevens introduceert The Game een gloednieuwe Motorpass. Via deze pas krijgen spelers de kans om iedere episode, aan de hand van dagelijkse en seizoensgebonden missies, beloningen vrij te spelen. De Motorpass bevat zowel gratis als premium beloningen, waaronder exclusieve voertuigen zoals de Chevrolet Grand Sport Armored Edition en de Shelby GT500 Americar Edition.

Naast de Motorpass gaat The Game verder met het introduceren van maandelijkse gratis voertuigen, waaronder de Koeningsegg Gemera en de Yamaha YZR-M1. Gedurende de tweede episode worden meerdere voertuigen toegevoegd samen met nieuwe cosmetics.

The Crew 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is The Crew 2 onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  1 maand geleden

  Top meteen instaleren.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box