The Callisto Protocol wordt extremer dan Dead Space

thumbnail

Als je dacht dat Dead Space al creepy en realistisch was, dan staat je nog wat te wachten. The Callisto Protocol zal namelijk nog extremer zijn als horror survival game en zal tevens bloediger zijn. Via de Eurogamer laat Glen Schofield, developer bij Striking Distance Studios, dit weten.

Het spel kent horror-achtige momenten die flink schrikbarend kunnen zijn. Het is echt zo. We hebben een gore engine, we hebben echt ‘gore’-technologie ontworpen voor deze game. Het is veel rendering en de characters zijn in stukken verdeeld en er kunnen zelfs botten uit hun lichaam steken. Dat soort dingen. Daarnaast doen we speciale dingen waardoor alles er nat uit zal zien. Delen van lichamen breken af en zelfs delen van het gezicht of hoofd. Het is zo geavanceerd ten opzichte van Dead Space.

 

The Callisto Protocol verschijnt in december van dit jaar voor de PC, Xbox Series, Xbox One, PS5 en PS4.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1647
  1 maand geleden

  Er worden niet genoeg enge shooters gemaakt.Doom eternal vond ik wel heel tof,Maar je word altijd voldoende gewaarschuwd wanneer er iets engs op je af komt.Goed om te horen dat er weer echt enge shooters aankomen.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx