Texas Chainsaw Massacre komt ook naar de PS4 en PS5

thumbnail

Ongetwijfeld zullen de horrorfans het verhaal van Texas Chainsaw Massacre wel kennen. Een groepje jeugdige mensen belandt in Texas in een omgeving in de middle-of-nowhere en vervolgens worden ze zowel fysiek als psychisch volledig gek gemaakt door een doorgeslagen familie. De kettingzaag komt hierbij geregeld van pas, zij het dat in het originele verhaal dat echt gebeurd zou zijn er helemaal nooit een zaag aan te pas is gekomen. Er zijn diverse films van gemaakt en de meest bekende is wel die uit de jaren 70. Daarna volgden er minder succesvolle delen met onder andere Jessica Biel.

Inmiddels wordt er ook een game ontwikkeld gebaseerd op de franchise. Deze werd eerder voor de Xbox aangekondigd maar inmiddels is bekend gemaakt dat het spel ook naar de PlayStation 5 en 4 zal gaan komen. De titel moet in 2023 gaan uitkomen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box