Telltale: Natal is uitermate nuttig voor ons

thumbnail

Telltale CEO Dan Connors heeft gezegd dat het idee van Natal een ongelofelijk goed alternatief is voor de huidige besturing in adventure games. Het gehele motion gedeelte dat door het lichaam aangestuurd kan worden is een ‘groots aspect’ waar men mee aan de gang wil gaan. “Als je kijkt naar het type games dat wij maken, dan is het idee van een persoon als acteur binnen een game natuurlijk een goed idee dat theoritisch voor een lange tijd mee zou kunnen gaan. Het is mooi om te zien dat alles nu een stuk dichterbij wordt gebracht. Het is goed dat we nu de mogelijkheid krijgen om op meerdere manieren interactief om te gaan met een speelwereld ipv. gebruik te maken van een cursor- en dialoog-based systeem,” aldus Connors via de Videogamer.

De woordvoerder vervolgt zijn verhaal: “Alles wat je ermee kunt doen. Het brengt de creativiteit uit je ontwikkelteams. Het is een grote stap vooruit. Als je karakters in een wereld kunt zetten en mysterieuze puzzels op kunt laten lossen dan is dat een erg leuk punt voor de toekomst. Onze focus ligt bij het ontwikkelen van leuke scenario’s en characters. Nu is het een stuk makkelijker om daar interactief mee om te gaan op een natuurlijke manier.” • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  ik vindt dat kont knap steeld zonder oplossing van geabboneerde vidoes

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Natal gaat wreed pwnen. Dat is nu al een feit!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Zelfde oude quote als een tijdje geleden. Zo doen ze er ook alles aan om het er gelijk uit te laten zien op de Xbox 360. Ik ben benieuwd.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x