Tekort aan Xbox Series en PS5 heeft te maken met de ‘goedkopere componenten’

thumbnail

Volgens de Bloomberg heeft het tekort aan Xbox Series consoles en PlayStation 5 units te maken met vooral de goedkopere componenten die momenteel niet geleverd kunnen worden. Het gaat hierbij om hardware die nog geen 1 Dollar kost om te produceren. Onder andere de display drivers en power management chip zijn op dit moment hoofdverantwoordelijk voor de wereldwijde problemen met het leveren van de hardware. Daarnaast worden sommige componenten nog op een vrij ouderwetse manier gemaakt waardoor men de grote vraag die nu is ontstaan tijdens corona niet kan bijbenen. Voorheen was de hoeveelheid die nodig was namelijk niet standaard voor de producenten. Op dit moment wordt er niet heel veel veranderd wat betreft de productie. Zo zou men een en ander finetunen maar vooral doorgaan met de huidige productielijnen zoals die al jaren gebruikt worden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box