TEKKEN 8 verkoopt meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd in de eerste maand na launch

thumbnail

Bandai Namco Europe kondigt vandaag aan dat TEKKEN 8, het nieuwste deel in de veelgeprezen TEKKEN-serie die op 26 januari 2024 werd uitgebracht, wereldwijd meer dan 1 miljoen stuks heeft gehaald op de eerste dag van de release en 2 miljoen stuks in de eerste maand. De ondersteuning voor TEKKEN 8 wordt voortgezet door middel van verschillende contentupdates, esports-evenementen, muziek en licentieaankondigingen.

De volgende stap in TEKKEN esports, de TEKKEN WORLD TOUR 2024, gaat van start op 13 april 2024. Na succesvolle TEKKEN WORLD TOUR-evenementen die de levenscyclus van TEKKEN 7 hebben ondersteund, zullen spelers het nu met TEKKEN 8 opnemen via TEKKEN WORLD TOUR 2024-evenementen over de hele wereld om punten te verdienen en verder te komen in het klassement, met de hoop de TEKKEN WORLD TOUR Finals te bereiken en een kans te hebben om de beste TEKKEN 8-speler ter wereld te worden.

Als onderdeel van regelmatige updates zal de TEKKEN Shop zijn intrede doen in het spel. Deze winkel in het spel biedt customization items zoals kostuums uit eerdere delen, skins voor avatars en gelicentieerde items van onze samenwerkingen, zodat spelers hun eigen draai kunnen geven aan hun favoriete TEKKEN-personages.

De verkoop van meer dan 2 miljoen exemplaren in de eerste maand van de release overtreft zijn voorganger, “TEKKEN 7”, die nog steeds wordt gespeeld en het hoogste verkooprecord van de serie heeft met meer dan 11,8 miljoen exemplaren wereldwijd.

Ga voor meer informatie over TEKKEN 8 en andere producten van Bandai Namco Europe naar: www.bandainamcoent.eu. Volg ons op X op: https://twitter.com/TEKKEN

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx