Foam Stars Season 2 – Groovy Disco – begint op 9 maart

thumbnail

SQUARE ENIX maakt vandaag bekend dat het nieuwe seizoen van FOAMSTARS, de recent verschenen online 4v4 foam party shooter, verschijnt om 02.00 uur op 9 maart 2024. Dit seizoen, getiteld “GROOVY DISCO”, biedt nieuwe en terugkerende spelers een nieuw personage, nieuwe modes, en diverse nieuwe gratis content en premium-content. FOAMSTARS is nu beschikbaar als PlayStation Plus-game van de maand februari. PlayStation Plus-leden kunnen de game zonder extra kosten verzilveren, downloaden en spelen tot 4 maart 2024.

Bekijk hier de “GROOVY DISCO” announcement trailer.

GROOVY DISCO is het tweede seizoen van FOAMSTARS en is voor alle spelers beschikbaar van 9 maart 2024 om 02.00 uur tot 13 april 2024 om 02.00 uur.

Voornaamste vernieuwingen van Season Two:

 • Een nieuwe FOAMSTAR glijdt het over de dansvloer: ontgrendel het nieuwe FOAMSTAR-personage, “Coiff Guy”, waar eerder al naar werd verwezen in het Happy FriYAY Party event van Season One, Starry Pop. “Coiff Guy” komt voor alle spelers gratis beschikbaar als Tier 31-beloning van de Season Pass. Bezitters van de Premium Pass krijgen direct toegang tot dit personage.
 • Meer FOAMSTAR MISSIONS: Missies 4 – 6 zijn toegevoegd aan FOAMSTAR Missions. Beleef nieuwe verhalen met de FOAMSTARS, leer meer over hun achtergronden, oefen met elk personage en versla de eindbaas “Dark Ramzey” in Mission 6.

Het seizoen biedt ook toegang tot deze tijdelijke evenementen:

 • Ranked Party: Stijg in de FOAMSTARS-klassementen tijdens twee tijdelijke seizoensevenementen: de Ranked Party Lonestar voor solospelers en de teamgebaseerde Ranked Party Tribe-Vibe. Er zijn zeven rangen om in te vorderen – Bronze Star, Silver Star, Gold Star, Platinum Star, Diamond Star, Superstar en Party Legend. Spelers die genoeg Rank Points hebben verdiend kunnen deelnemen aan de Rank-Up Trials.
 • Extreme Party: Daag spelers uit in twee modes met speciale thema’s; de All Coiff Guy Party – waarin elk team met Coiff Guy-personages speelt, en de Super Duel Party, waarin spelers 1-tegen-1 strijden!
 • Happy FriYAY Party: Een weekend-only party-evenement zonder winnaars of verliezers, maar wel met de kans om de FOAMSTAR van het volgende seizoen te proberen.

Data seizoensevenementen*

* Dit zijn de Europese data en tijden. Ga naar de website en sociale kanalen van FOAMSTARS voor meer details.

FOAMSTARS’ Season Pass Content
Spelers kunnen ervaringspunten (XP) verdienen met gevechten, missies en wekelijkse uitdagingen. Op die manier kunnen spelers in tiers stijgen en beloningen ontgrendelen, waaronder personage-skins en items. Spelers die een Premium Season Pass hebben aangeschaft, kunnen nog meer beloningen ontgrendelen, en krijgen direct toegang tot alle beloningen die bij de tier van de speler horen. Een Premium Season Pass is te koop voor € 5,99.

FOAMSTARS is vanaf 5 maart 2024 te koop voor € 29,99 via de PlayStation Store en vereist een PlayStation Plus-lidmaatschap.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx