Tekken 8 is nu officieel aangekondigd

thumbnail

Bandai Namco heeft Tekken 8 officieel aangekondigd. Tekken 8, ontwikkeld door Bandai Namco Studios, heeft tot doel nieuwe normen te stellen voor vechtspellen en maakt optimaal gebruik van de prestaties van de nieuwste generatie consoles, waardoor een van de visueel meest verbluffende en opwindende titels in het genre tot nu toe is ontstaan.

Tekken 8 zet de slopende strijd voort die eindigde met de nederlaag van Heihachi Mishima en concentreert zich op een nieuwe rivaliteit tussen vader en zoon, terwijl Jin Kazama het opneemt tegen Kazuya Mishima’s zoektocht naar wereldheerschappij. De eerste trailer is rechtstreeks afkomstig uit een specifiek deel van de verhaalmodus van Tekken 8. Hoewel het beeldmateriaal afkomstig is uit de verhaalmodus, is het geen vooraf gerenderde film die is gemaakt voor de trailer, maar eerder realtime gerenderd beeldmateriaal met 60 fps, net zoals je het spel zou ervaren in versus gevechtsmodus. Een releasedatum is nog niet bekend.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1724
  16 dagen geleden

  Yes! Zullen we dan nu eindelijk gaan zien hoe Jin wraak neemt op Kazuya.Het blijft altijd spannend met de Mishima familie.

  Laatst aangepast: 16 dagen geleden door Griever

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx