Tales from the Borderlands is nu beschikbaar voor Switch voor een speciale introductieprijs

thumbnail

In opvolging van de re-release op consoles en pc vorige maand, kondigen we vol vreugde aan dat de bekroonde avonturengame Tales from the Borderlands nu ook verkrijgbaar is voor Nintendo Switch. Spelers kunnen de game voor Nintendo Switch tijdelijk aanschaffen voor een speciale introductieprijs van € 19,99. De geüpdate Tales from the Borderlands launch trailer kun je hieronder bekijken.

Oorspronkelijk uitgebracht tussen november 2014 en oktober 2015 als een serie van vijf afleveringen, biedt Tales from the Borderlands een op keuzes gebaseerde, verhalende avonturengame die plaatsvindt tussen de gebeurtenissen van Borderlands 2 en Borderlands 3. Ervaar dit geliefde verhaal vanuit het perspectief van twee protagonisten die een onwaarschijnlijke samenwerking aangaan wanneer zij proberen een berg geld te bemachtigen waarvan ze beiden geloven dat die hun toebehoort.

Fiona is een full-time con-artist die een plan heeft ontworpen om een fortuin te verdienen door een neppe Vault Key te verkopen. Rhys – die je waarschijnlijk al kent uit Borderlands 3 als de CEO van Atlas Corporation – is een ambitieuze werknemer bij Hyperion die de recentelijk gestorven Handsome Jack verafgoodt en op zoek is naar een Vault Key. De deal die ze sluiten gaat mis op punten zoals alleen kan gebeuren in de Borderlands waarbij allerlei chaos wordt veroorzaakt. Hoe de rest van het verhaal verloopt is aan jou en is afhankelijk van de keuzes die je maakt tijdens de explosieve scènes en conversaties met bekende personages zoals Moxxi, Zer0, Marcus en Claptrap.

Tales from the Borderlands is een belangrijk hoofdstuk binnen de Borderlands-franchise dus als je deze chaotische en emotionele reis nog niet hebt gemaakt, dan is nu je uitgelezen kans. Deze re-release bevat alle vijf originele episodes in één pakket:

 • Episode 1 – Zer0 Sum
 • Episode 2 – Atlas Mugged
 • Episode 3 – Catch a Ride
 • Episode 4 – Escape Plan Bravo
 • Episode 5 – The Vault of the Traveler

Of je nu voor het eerst kennismaakt met Tales from the Borderlands of dat je Rhys en Fiona opnieuw wilt helpen om wat onafgeronde zaken af te maken, we hopen dat je geniet van dit onvergetelijke avontuur.

Vergeet daarnaast niet dat de Director’s Cut uitkomt op 8 april. Deze add-on voor Borderlands 3 bevat een gloednieuwe raid boss, een reeks missies voor moordmysteries, nieuwe challenges en rewards via volledig nieuwe Vault Cards, en een schat aan nooit eerder vertoonde inhoud van achter de schermen. Director’s Cut is los verkrijgbaar of als onderdeel van Season Pass 2. Blijf op de hoogte door naar borderlands.com of newsroom.2k.com te gaan.

Tales From the Borderlands en Borderlands 3 zijn nu verkrijgbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc via Steam en de Epic Games Store. Tales From the Borderlands is nu ook beschikbaar voor Nintendo Switch. Borderlands 3 is tevens beschikbaar voor Google Stadia en Mac.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  264
  15 dagen geleden
  Reageer op  Z@3 Redrum

  toch wel een leuk verhaal en leuke humor.

  loeder001
  Lid
  264
  15 dagen geleden

  Leuk spel ik heb het op de Xbox gespeeld.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box