Take-Two zet mensen op straat en schrapt projecten

thumbnail

Take-Two heeft bekend gemaakt dat het vijf procent van het personeelsbestand ontslaat om kosten te besparen. Het betreft zo’n 600 banen bij het bedrijf. Verder worden diverse projecten geannuleerd al is niet duidelijk om wat voor games het gaat. De uitgever zegt efficiënter te willen werken en dat er grotendeels managementrollen komen te vervallen. Met de kostenbesparing hoopt Take-Two zo’n 165 miljoen Dollar te besparen.

Take-Two Interactive Software, Inc. is een prominente uitgever in de videogame-industrie. Het bedrijf is gevestigd in New York City en werd opgericht in 1993. Take-Two staat bekend om het uitgeven van enkele van de meest invloedrijke en succesvolle videogameseries ter wereld, waaronder Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, NBA 2K en Borderlands.

Een van de dochterondernemingen van Take-Two is Rockstar Games, dat verantwoordelijk is voor enkele van de best verkopende en meest geprezen games aller tijden, zoals de Grand Theft Auto-serie en Red Dead Redemption. Een andere belangrijke dochteronderneming is 2K Games, bekend van franchises zoals de NBA 2K-serie, de WWE 2K-serie en de Civilization-serie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx