Schema en featured streamers TwitchCon aangekondigd

thumbnail

Twitch, de interactieve livestreamingdienst, heeft de aanwezige featured streamers en het schema van TwitchCon Europe in Rotterdam bekendgemaakt. Het grootschalige evenement vindt dit jaar op 29 en 30 juni voor het eerst plaats in de creatieve broedplaats Rotterdam. Bovendien dient de Maasstad ook in 2025 en 2026 als thuishaven voor TwitchCon. Op deze eerste editie in Rotterdam zijn alleen internationale bekendheden te vinden, maar ook Nederlandse en Vlaamse Twitch-grootheden zoals Daniellippens, Fems, Saar, Streamwithlien, Samora, Twoosie, Levideweerd en Radderss.

“Ik heb enorm veel zin om zowel streamers als kijkers van over de hele wereld te ontmoeten op TwitchCon.” zegt streamer Sarah ‘Saar’ Verhoeven. “Als gaming-streamer gebeurt het streamen voornamelijk in je eentje vanuit huis, maar op een fysiek evenement als dit heb je de kans om niet alleen online, maar juist offline met mensen te connecten. Het feit dat je door Twitch zelf wordt uitgelicht betekent heel veel en ik voel me dan ook enorm gezien en gehoord. Daarnaast kijk ik er natuurlijk erg naar uit om mijn community in het echt te ontmoeten en deze ervaring samen met hen te delen!”

Naast het spotten van je favoriete streamers valt er natuurlijk nog veel meer te beleven op TwitchCon. Twitch Rivals verzorgt tijdens het weekend meerdere leuke toernooien. Daarnaast kunnen Minecraft-fans bij het MC Championship LIVE aan de slag met custom challenges. Het volledige schema van TwitchCon Europe is te vinden op de website.

TwitchCon is hét evenement op het gebied van livestreaming. Het evenement staat heel het weekend in het thema van verbinding, creativiteit, competitief gamen en plezier. Hier ontmoeten duizenden streamers, kijkers en merken elkaar. TwitchCon Europe biedt meerdere podia, een volle beursvloer, interactieve workshops, IRL meet-and-greets, een tabletop gaming-ruimte en nog veel meer.

Tickets voor TwitchCon Europe in Rotterdam zijn te koop via de website. Neem hier een kijkje voor meer informatie over TwitchCon Europe 2024 en volg Twitch op InstagramX (voorheen Twitter) en TikTok voor de laatste updates en ontwikkelingen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx