Take Two stelt één PS3 launch game uit en verduidelijkt releasedata

thumbnail

Take Two heeft ter verduidelijking van hun plannen een releaselijst uit weten te brengen in Excel-formaat. Het betreft een grote opvaller in de lijst. Zo is namelijk een PlayStation 3 game uitgesteld en zal deze de launch op 23 maart niet gaan halen. Ik praat hier over NBA 2k7, deze zal nu op 6 april verschijnen.

Verder staat Grand Theft Auto IV nog steeds gepland voor 19 oktober van dit jaar. Andere verplaatsingen zijn die van The Darkness, welke nu in mei zal gaan verschijnen en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (27 juli). Dan hebben we het uiteraard nog enkel over de PS3 releasedata.

Als we praten over de game The Darkness voor de Xbox 360, dan kunnen we hetzelfde vertellen als hetgeen dat geldt voor de PS3-editie. Deze verschijnt namelijk ook in mei. Hetzelfde geldt voor Fantastic Four. Superbike: World Championship heeft daarnaast ook uitstel gekregen en staat gepland voor oktober van dit jaar. BioShock zal tot slot gewoon op 24 oktober aanstaande verschijnen, maar werd onlangs al uitgesteld.

Dan zijn we bij de PSP aangekomen. Zo zal Manhunt 2 in juli van dit jaar gaan verschijnen voor de handheld. Enig uitstel is er voor Superbike: World Championship (27 april) en Silverfall (1 juni). De PS2 heeft 3 uitgestelde games. Het gaat om Fantastic Four (27 juli), Great Battles of Rome (mei) en eveneens Superbike: World Champsionship (27 april). Over de DS kunnen we vertellen dat Food Fight geannuleerd is en dat Fantastic Four ook op 27 juli gepland staat. Manhunt 2 voor de Wii verschijnt in juli van dit jaar, net als de PS2 en PSP versies.

Tot slot de PC. Bioshock staat hier vermeldt voor 24 augustus aanstaande. The Elder Scrolls: Oblivion Shivering Isles zal daarnaast op 30 maart verschijnen gevolgd door het uitgestelde Great Battles of Rome, dat in mei geïntroduceerd wordt. Ook op dit platform heeft Superbike uitstel gekregen, deze gaat naar oktober van dit jaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx