SWORD ART ONLINE Last Recollection is vandaag uit

thumbnail

Bandai Namco Europe brengt vandaag de nieuwste game in het Sword Art Online-universum, SWORD ART ONLINE Last Recollection, uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en pc op Steam.

Dit nieuwste deel in de serie is gebaseerd op een geheel nieuw War of Underworld-verhaal dat speciaal voor deze game is gemaakt. SWORD ART ONLINE Last Recollection volgt Kirito en zijn vrienden in een virtuele wereld die op de rand van de afgrond staat. Het heldhaftige hart van Kirito heeft de kracht om iedereen om hem heen te verenigen om te vechten voor wat juist is. Alleen samen kunnen ze de wrede heerser van Dark Territory, de God of Darkness Vecta, verslaan.

SWORD ART ONLINE Last Recollection laat spelers spannende gevechten beleven als hun favoriete personages, waarbij ze met een druk op de knop wisselen tussen de groepsleden. Het gevechtssysteem laat spelers gevechten beleven die gericht zijn op samenwerking door hun partijleden te bevelen aan te vallen, te verdedigen, te helen en andere strategieën om het tij in hun voordeel te keren.

Er is nu een demo beschikbaar voor alle platforms waarop de game wordt uitgebracht, zodat spelers een voorproefje kunnen krijgen van dit nieuwe avontuur.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx