Switch-versie van Palworld is technisch onmogelijk

thumbnail

Een Switch-versie van de game Palworld is technisch vrijwel onmogelijk. Dat heeft Takuro Mizobe, CEO bij Pocketpair bekend gemaakt via de Gamefile. Er gaan nu geruchten omtrent een PS4- en PS5-versie van de game, daar waar het spel momenteel verkrijgbaar is voor de PC, Xbox One en Xbox Series. Mizobe zegt dat de Switch technisch niet krachtig genoeg is om de game te kunnen draaien. Het porten van het spel zou dan ook zeer uitdagend worden tot onmogelijk.

Palworld is een spel ontwikkeld door Pocketpair Inc., dat een unieke mix biedt van open-wereld avonturen, crafting, en creature-collecting elementen. In een kleurrijke en uitgestrekte wereld genaamd Palworld, kunnen spelers schattige wezens genaamd “Pals” vangen, trainen en gebruiken om te overleven en te vechten. Het spel onderscheidt zich door zijn combinatie van serene, vreedzame activiteiten zoals landbouw en het bouwen van dorpen, met intense gevechten en zelfs duistere aspecten zoals de exploitatie van Pals voor arbeid of resources. Deze contrasterende elementen zorgen voor een dynamische spelervaring die zowel ontspannend als uitdagend kan zijn.

Naast het vangen en trainen van Pals, biedt Palworld ook coöperatieve multiplayer-mogelijkheden, zodat spelers samen kunnen werken om missies te voltooien en grotere uitdagingen aan te gaan. De wereld zit vol met mysterieuze ruïnes, geavanceerde technologieën, en een breed scala aan biomen om te verkennen, elk met hun eigen unieke Pals en uitdagingen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx