Supervette faceplates voor de PlayStation 5 nu te winnen via giveaway

thumbnail

Daar waar eerdere faceplates verboden werden door Sony, daar heeft de Letsgodigital een samenwerking opgezet met 3D designer Giuseppe Spinelli. Men heeft samen een vette PS5 Spider-Man Miles Morales faceplate ontworpen welke je kunt via de website kunt winnen op Black Friday. De door Giuseppe ontworpen faceplates zijn niet alleen qua design gerealiseerd, maar ook daadwerkelijk geproduceerd in gelimiteerde oplage. Het gaat om 2 zijpanelen van de game console die je op eenvoudige wijzen kunt monteren op je console. Vanaf eind januari 2021 zullen de plates uitgeleverd gaan worden aan de 5 winnaars van de giveaway. Omdat Sony momenteel niet toestaat om faceplates te verkopen, worden ze exclusief via de giveaway weggegeven.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  TommyNL
  Lid
  179
  4 maanden geleden

  Dit kan wel bij een Ps5 maar denk dat het lastig wordt bij een Xbox X/S. Ik vind het design van de Ps5 persoonlijk erg mooi. Maar dit soort dingen maakt het nog leuker.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box