“Super Nintendo Switch verschijnt in 2022”

thumbnail

De Nintendo Switch Pro, ook wel Super Nintendo Switch, zal in 2022 op de markt gaan komen. Dat laat de SwitchUpG weten, een groot YouTube-kanaal uit Groot Brittannië.

De site baseert zich op uitspraken van Chinese accessoirefabrikanten die zouden werken aan producten voor de technisch verbeterde console. Ze zouden te horen hebben gekregen dat de nieuwe switch pas in 2022 wereldwijd gelanceerd zal worden. Ondertussen heeft ElAnalistaDeBits een simulatie gemaakt van hoe Switch Pro-games eruit zouden kunnen zien. Hiervoor werden verschillende AI-scaling tools, bewerkingsprogramma’s en andere externe hardware gebruikt. Deze vergelijking moet laten zien hoe de Nintendo Switch Pro resoluties van 1440p tot 2160p zou weergeven met DLSS. Of dit ook daadwerkelijk zo zal zijn is nog de vraag. Nintendo zelf heeft een Switch Pro tot dusver nooit bevestigd.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  patkick
  Lid
  919
  2 jaren geleden

  Beetje verwarrend dat ze het de super nintendo switch noemen, want de super nintendo entertainment system (SNES) was de volgende generatie van de nintendo entertainment system (NES).

  Wordt het dan wel of niet een next-gen console?


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx