Summer Anniversary Festival in World of Warships: Legends start op 26 juli

thumbnail

Het speciale zomerfestival om de tweede verjaardag van World of Warships: Legends te vieren gaat op 26 juli van start. Summer Anniversary Festival bevat een nieuwe campagne, een variëteit aan activiteiten en gratis in-game items voor spelers. Daarnaast komen Arms Race en Tier VII-schepen naar de Ranked Mode als USN alternatieve slagschepen.

Nieuwe campagne
Een van de belangrijkste attracties van het Summer Anniversary Festival, de nieuwe campagne “Shock and Awe”, is gericht op de Duitse destroyer ZF-6. 100 mijlpalen binnen vijf weken bieden de weg naar een overvloed aan beloningen met het schip zelf als de kers op de taart. Het schip is te verkrijgen met Admiralty Backing. De ZF-6 heeft een indrukwekkende AA-suite, inclusief een verbruiksartikel. Ook beschikt het over torpedo’s die sneller zijn dan die van haar tegenhangers, maar die een iets kleiner bereik hebben.      .

Arpeggio of Blue Steel -Ars Nova- items komen naar de winkel met een selectie om uit te kiezen tijdens het zomerfestival. Deze samenwerking brengt twee nieuwe Kongo-gebaseerde slagschepen: Haruna en Kirishima, vijf diverse commandanten en meer via speciale kratten.

Speciaal project
Een andere festivalactiviteit, het speciale Birthday Bureau-project, grijpt terug naar de belangrijke mijlpalen van Jaar II. Denk hierbij aan evenementen als Halloween, Nieuwjaar, Zwarte Vrijdag en de introductie van onder andere Italiaanse schepen. Spelers worden bij elke projectfase beloond met bijbehorende feestelijke kratten.

De USN-slagschepen Nevada, Tennessee en North Carolina komen naar de volle zee met hun kanonnen in de aanslag. Ze verlaten Early Access en kunnen worden onderzocht in de tech tree op weg naar Tier VII Kansas. Ook komt Arms Race naar Ranked na getest te zijn in het laatste Arena-seizoen. Tegelijkertijd versterken Tier VII-schepen de line-up van Ranked-gevechten voor de allereerste keer. Daarnaast komen er historische camouflages voor een handvol kenmerkende schepen (zoals Bismarck, Charles Martel en Lexington) beschikbaar om te schilderen.

Nog meer waar destroyer-spelers deze zomer naar uit kunnen kijken: Regia Marina krijgt twee speciale destroyer-commandanten: Luigi Rizzo en Giuseppe Fulgosi. Bij de eerste draait alles om snelheid, inclusief verbeterde Engine Boost. De laatste is een geniepige: het verbeteren van de Smoke Generator consumable is zijn kenmerkende zet. Het Italiaanse deel van de zomer wordt afgesloten met de gloednieuwe Paolo Emilio, een torpedobootjager die voor globale XP te krijgen is.

De viering van het tweejarig bestaan staat voor de deur, dus grijp nu een gratis ticket voor het zomerfestival via de in-game store!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx