Strijd om de top tijdens het Urban Assault Collection Event van Apex Legends

thumbnail

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben zojuist het gloednieuwe Apex Legends Urban Assault Collection Event aangekondigd. Het in-game-evenement introduceert een toernooisysteem genaamd Apex Rumble, een spannende terugkeer van de tijdelijke gamemodus Three Strikes, 24 cosmetische items waaronder de “Apex Riptide” Prestige-skin van Octane, en nog veel meer. Spelers kunnen zich op de actie storten van 23 april tot 7 mei.

Voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers kunnen verwachten, lees het blogbericht hier of neem een kijkje hieronder:

 • Maak kennis met Apex Rumble – Een gloednieuw in-game-toernooisysteem, waarmee spelers op hun eigen tempo kunnen strijden om de top van het internationale klassement te bereiken. Houd het nieuws in de gaten voor nog meer Apex Rumbles tijdens de komende seizoenen.
 • Three Strikes is terug – De populaire tijdelijke gamemodus is terug van weggeweest en beter dan ooit tevoren.
 • Beloningentracker – Tijdens het in-game-evenement kunnen spelers de straten bestormen met 24 exclusieve cosmetische items. Spelers die erin slagen om alle 24 items te verzamelen voordat het in-game-evenement is afgelopen, ontvangen automatisch de “Apex Riptide” Prestige-skin van Octane.

Apex Legends: Breakout is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam. Vergeet niet om Apex Legends te volgen op XInstagram, TikTok of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx