Strijd om de eer in ‘Men of War II’ op GFN Donderdag

thumbnail

Een nieuwe week betekent nieuwe games op GFN Donderdag. Speel in de cloud met Pocketpair’s Palworld of duik in de historische gevechten van WWII met Men of War II, het nieuwste deel in de franchise van Fulqrum Publishing. Ze maken allemaal deel uit van de 5 games die deze week worden toegevoegd aan de GeForce NOW-bibliotheek.

Verover de open wereld van Palworld met GeForce NOW. Stream deze populaire survival-game waarin monsters worden verzameld op verschillende apparaten en werk samen met vrienden in de cloud. Automatische game-updates in de cloud zorgen ervoor dat leden altijd klaar zijn voor nieuwe raids en Pals.

Stream Men of War II op GeForce NOW en ga helemaal op in het historisch gedetailleerde RTS-spel dat zich afspeelt tijdens WWII. Met de mogelijkheid om tot 4K te streamen voor spelsessies van 8 uur met een Ultimate-account, ervaar je de intense gevechten en strategische gameplay zonder dat je high-end hardware op je eigen computer nodig hebt.

Bekijk de lijst met games van deze week:  Men of War II (Nieuwe release op Steam, 15 mei) Die by the Blade (Nieuwe release op Steam, 16 mei) Colony Survival (Steam) Palworld (Steam) Tomb Raider: Definitive Edition (Xbox, beschikbaar op PC Game Pass)

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx