Stort je nu in early access voor Battlefield 2042 op PC en consoles

thumbnail

Electronic Arts biedt vanaf vandaag vroegtijdige toegang tot Battlefield 2042, tot aan de wereldwijde release van het spel op 19 november 2021. Spelers die de Gold of Ultimate Edition van het spel hebben gekocht en EA Play Pro-abonnees kunnen vanaf vandaag de volledige game spelen, en de Play First-proefversie voor EA Play, Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate biedt abonnees maximaal 10 uur toegang.

Battlefield 2042 verlegt de mogelijkheden van nieuwe hardware als de echte volgende generatie van Battlefield, inclusief matches met maximaal 128 spelers op de nieuwste consoles en PC via de nieuwste Frostbite-engine. Het spel bevat een groot multiplayer-aanbod dat is afgestemd op alle soorten spelers via drie unieke spelervaringen (All-Out Warfare, Hazard Zone en Battlefield Portal) voor de volgende generatie multiplayer-gevechten.

De Battlefield 2042 Standard Edition kan nu worden gepre-orderd en wordt op 19 november uitgebracht voor €69,99 op de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Het spel kost €79,99 op de Xbox Series X en S en PlayStation 5, inclusief Dual Entitlement, zodat je het spel ook gratis op eerdere consoles kunt spelen.

Voor meer informatie over de aanbiedingen van elke editie, de abonnementsaanbiedingen van EA Play en EA Play Pro en meer informatie over de game bezoek je https://www.ea.com/nl-nl/games/battlefield/battlefield-2042 of volg je het spel op YouTube, Twitter of Instagram.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box