Star Wars: The Old Republic Update 7.4.1 is nu beschikbaar

thumbnail

Electronic Arts en Broadsword Online hebben Star Wars: The Old Republic Game Update 7.4.1: Building a Foundation uitgebracht. De update introduceert de Copero Stronghold, Date Night Missions, nieuwe uitrusting en items op het Galactic Season-beloningenpad en Cartel Market.

Voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers kunnen verwachten, lees het blogbericht hier of neem een kijkje hieronder:

 • Galactic Season 6 – In Building a Foundation keren spelers terug naar Copero. Daar observeert House Inrokini van de Chiss Ascendancy de kosmische evolutie. House Inrokini wil ontdekken welke krachten andere intelligente wezens in het heelal bezitten. Het is aan de spelers om kennis over galactische gebeurtenissen over te brengen aan House Inrokini in ruil voor een discrete uitvalsbasis binnen de Chiss.
 • Copero Stronghold – De Copero Stronghold kan worden vrijgespeeld via Galactic Season 6 en dient als centrum voor de verhalende content van dit seizoen. Na het voltooien van level 1 op het beloningenpad, krijgen spelers toegang tot de Stronghold en de eerste verhaalmissie. Spelers kunnen toegang krijgen tot de volgende twee verhaalmissies op level 15 en 40.
 • Date Night – Een nieuwe feature genaamd Date Night biedt spelers de kans om intieme momenten te beleven met hun digitale geliefde buiten de galactische conflicten om. Tijdens deze Alliance Alert-missie worden spelers getrakteerd op een cinematische scene die perfect aansluit op de interesses van hun partner, van een gezellige borrel in de cantina tot een strategisch potje Dejarik. In eerste instantie zijn onder andere de volgende companions beschikbaar voor de nieuwe Date Night-feature: SIS agent Theron Shan, Sith Lord Lana Beniko, Zakuulan captain Koth Vortena en voormalig Eternal Emperor Arcann. Elke companion beschikt over een unieke scène die hun personage typeert.
  • Meerdere playthroughs helpen spelers unieke beloningen te verdienen, waaronder achievements, een titel en een nieuwe decoratie ter herinnering aan de date. De missies worden uitgebracht naast Galactic Seasons.
 • Nieuw beloningenpad – Spelers kunnen toegang krijgen tot nieuwe pantser- en wapensets, een pet en mechanische mount, decoraties en nog veel meer.
 • Cartel Market-updates – Er is een Stronghold Utility-bundel met Copero-thema verkrijgbaar op de Cartel Market. Spelers kunnen met de originele bundel ook nieuwe decoratie-updates ontdekken. Er worden Gothic Master- en Prime Centurion-lightsabers/pantsersets geïnspireerd op Ahsoka™ toegevoegd aan de Cartel Market.

Star Wars: The Old Republic is gratis beschikbaar voor pc, maar spelers kunnen zich ook abonneren om de uitbreidingen van de game en meer te ontgrendelen. Voor meer informatie over Star Wars: The Old Republic bezoek je www.swtor.com en praat je mee op X (voorheen Twitter).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx