Star Wars Outlaws vereist internet-verbinding bij installeren

thumbnail

Star Wars Outlaws vereist een internet-verbinding wanneer je het spel installeert. Details zijn bekend gemaakt via de PS Lifestyle. Zelfs als je de fysieke retail-versie koopt zul je een internet-verbinding moeten hebben bij de installatie. Op de box art van de game vinden we het statement: internet required to install the game. Bij Avatar: Frontiers of Pandora werd dezelfde toepassing gehanteerd.

Er zijn verder meer details onthuld over de zoektocht van sluwe schooier Kay Vess en haar metgezel Nix naar de kans van hun leven. In dit tijdperk wordt de heerschappij van het Keizerrijk verstoord door de rebellie die maar niet op wil houden, wat leidt tot een gouden tijd voor de onderwereld. Als ervaren dief trekken Kay’s capriolen de aandacht van Sliro, de leider van het nieuwe, dreigende, criminele syndicaat Zerek Besh. Nadat Sliro een prijs op Kay’s hoofd heeft gezet, krijgen Kay en Nix hun enige kans op vrijheid: een van de grootste berovingen aller tijden plegen. Kay en Nix moeten door de onderwereld van het heelal navigeren en hun reputatie opbouwen bij legendarische criminele organisaties zoals het Pyke Syndicaat, het Hutt Kartel, de Ashiga Clan en Crimson Dawn om de steun te krijgen die ze nodig hebben om de klus te klaren.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2885
  2 maanden geleden

  Voor mij niet zo een probleem.Zo lang deze maar offline te spelen is vind ik het best.Bepaalde spellen zoals Suicide Squad zijn onnodig alleen online te spelen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx