Star Ocean voor de PS3 komt in februari naar Europa

thumbnail

Square-Enix heeft zojuist bevestigd dat het spel Star Ocean The Last Hope zal gaan lanceren op 12 februari aanstaande op de PlayStation 3. De nieuwe versie van Tri-Ace’s Role Playing Game zal het mogelijk maken om te kiezen voor verschillende talen. Zowel Engels als Japanse voice-over’s behoren dan ook tot de mogelijke keuzes. Daarnaast kan gekozen worden voor ondertiteling in Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans. Door de forse opslagcapaciteit van Blu-Ray zijn de verschillende talen mogelijk.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Of niet, want bijna niemand koop een jaar oude game voor de PS3 (zie bijvoorbeeld BioShock). En je bent gek als je het dubbele (ja, na 1 jaar kost de gemiddelde 360 game 30 Euro) betaalt voor een paar extra’s. Liever de volledige game vroeg en goed spelen dan een jaar wachten en dan nog uitgezogen worden door Sony. Alleen pauperfanboys zien dat anders, maar die worden ook door geindoctrineerd door hun roze pauperbril^^^.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Zo hei… nu kan niemand in 2010 klagen dat de PS3 te weinig JRPG’s heeft, krijgt en dan ook nog eens beter dan de 360 versies. Het lijkt wel alsof de 360 versies beta’s waren en de games voor de PS3 eigenlijk zo worden als ze voor de 360 bedoelt waren. Mij valt trouwens erg op dat voormalige 360 “only”games steedfs vaker de weg naar de PS3 vinden, en ook nog met de “betere” versies, dat is wel eens anders geweest maar daar hoor je 360 fans niet meer over;) Soms wordt wachten op de PS3 versies zoals ik heb… Lees verder »


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box