Square-Enix werkt aan drietal nieuwe IP’s

thumbnail

Square Enix president Yoichi Wada heeft onthuld dat de uitgever haar line-up wil gaan uitbreiden met enkele nieuwe IP’s. Het gaat om nog onaangekondigde titels die eraan zitten te komen, namelijk 3 games die volledig nieuw zullen zijn en geen uitbreiding worden op al bestaande franchises van het concern. Volgens Square-Enix is het wel de bedoeling dat de nieuwe games zorgen voor nieuwe reeksen voor de uitgever waaruit een constante winst behaald kan worden. Square-Enix heeft nu onder andere reeksen als Deus Ex, Tomb Raider en Final Fantasy tot zich. Om welke nieuwe games het gaat is nog onduidelijk.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  6 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Meer final fantasy please, en breng Type-O nu eens naar europa, ik heb geen zin om deze psp topper in het japans te spelen. Ik hoop niet dat ze verder gaan met die tomb raider of deus ex, ik vind dat goede westerse games er al in overvloed zijn, ik zie liever een mooie japanse rpg, mss een dragonquest voor ps3/xbox360.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ben het daar wel mee eens, maar dan heb ik liever een game als Just Cause 2, Saints Row, GTA V. Wat shooters betreft, speel er maar 1 en dat is BF 3, ook de enige game die ik online doe, ben ook niet zo’n multiplayer fan. Vind games wat je met vrienden kan doen op een avondje ook wel vermakelijk, beetje FIFA, ModNation Racers, Skate zoiets is ook best vermakelijk.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Heb ook niets met een spel als Uncharted. Het ziet er grafisch prima uit, maar het is meer een spel wat je uitspeelt en nooit meer aanraakt. Heb bij zulke spellen eigenlijk nooit het gevoel dat ik iets mis als ik deze niet speel. Denk idd wel dat een game als Uncharted het goed zal doen op de 360, wel vreemd dat er helemaal niet zoiets is voor de 360.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Tomb Raider, ik weet ‘t niet, spreekt me op de ??n of andere manier gewoon niet aan. Games met een vrouwelijke personage spreken met om wat voor reden niet zo aan.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Hoop dat ze op dezelfde tour blijven gaan zoals ze dit jaar bezig zijn geweest. Dus meer “westerse” titels en gameplay, zoals Deus Ex HR en de nieuwe Tombraider die er erg vet uitzag. En dat ze de meer Japanse gameplay laten liggen en inzien dat ze met de tijd mee moeten. Meer action rpg dan traditionele japanse rpg’s zoals Final Fantasy. Als ze dat doen ga ik zeker meer titels vanz e halen. Deus Ex HR is nog steeds 1 van mn favoriete games van dit jaar 8) en kijk ook erg uit naar de nieuwe Tombraider, hoop echt… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Kan alle kanten op gaan, als het een Final Fantasy achtige game wordt, dan skip ik ‘m iig wel. Ik ben benieuwd waar ze mee komen.


  Naar boven
  6
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx