KONAMI en InXile gaan uit hun dak met de klassieker ‘Copter Caper’

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH maakt de samenwerking bekend met InXile Entertainment. Samen co-publishen de bedrijven de titel Choplifter HD voor Xbox Live Arcade en Xbox 360.

Choplifter HD blijft trouw aan de klassieke, jaren 1980 Choplifter franchise, waardoor spelers met een side-scrolling helikopter een avontuur vol reddingsacties beleven. De release is gepland voor deze winter. Choplifter HD is ontwikkeld door inXile Entertainment en binnenkort ook beschikbaar op PlayStation Network en Windows-PC.
In Choplifter HD, kruip je in het vel van een ambitieuze reddingspiloot die gevraagd is om deel uit te maken van het “elite international helicopter rescue team”.

Als piloot zul je worden opgeleid om een verscheidenheid aan helikopters te kunnen vliegen met offensieve mogelijkheden, waaronder raketten en mini-guns commando te besturen. Je krijgt hierbij hulp van een zeer vocale co-piloot. Deze titel combineert realiteit en fictie elementen, zo zal je in de meer dan 30 verschillende missies te maken krijgen met een gevangenis ontsnapping en het redden van overlevenden van virale epidemieën. Piloten moeten hun chopper op de meest onmogelijke plaatsen aan de grond zetten, zweven, touch-down en soms zelfs zombies uit hun helikopter schudden tijdens de lift-off om hun missie te bereiken.

“De toevoeging van Choplifter HD aan het uitgebreide portfolio van Konami bewijst maar weer Konami’s toewijding om gamers altijd het beste te willen bieden, dus ook in de downloadable sector.” aldus Martin Schneider, General Manager van Konami Digital Entertainment GmbH. “Choplifter HD is een echte klassieker, en we kijken uit naar de samenwerking met inXile Entertainment om deze fantastische en creatieve remake van de originele titel, deze winter uit te kunnen brengen.”

“Choplifter HD bevat alle elementen die maakten dat je helemaal weg was van de klassieke Choplifter titel en daar worden meer Choppers, meer wapens, meer missies, grote aantallen zombies en nog veel meer over-the-top explosies aan toegevoegd zodat ook de hedendaagse actie gamer aan zijn trekken komt.” zegt Brian Fargo , president, inXile Entertainment. “We zijn verheugd om samen te werken met gaming icoon KONAMI om Choplifter HD te kunnen aanbieden aan de vele miljoenen mensen die gebruik maken van Xbox Arcade.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx