Square Enix lanceert nieuw Foamstars-seizoen Groovy Disco

thumbnail

SQUARE ENIX lanceerde afgelopen weekend GROOVY DISCO, het tweede seizoen van FOAMSTARS, de nieuwe online 4v4 foam party shooter voor PlayStation 5 en PlayStation 4. GROOVY DISCO levert een nieuw personage, nieuwe missies en tijdelijke evenementen, naast diverse gratis en premium cosmetische content. GROOVY DISCO loopt van 9 maart tot 31 april.

Bekijk hier de “GROOVY DISCO”-trailer

Hoogtepunten van seizoen twee:

 • Een nieuwe FOAMSTAR – Coiff Guy” komt voor alle spelers gratis beschikbaar als Tier 31-beloning van de Season Pass. Bezitters van de Premium Pass krijgen direct toegang tot dit personage.
 • Meer FOAMSTAR-missies: Drie nieuwe missies duiken dieper in de achtergrondverhalen van FOAMSTARS en introduceren Dark Ramzey – een nieuwe eindbaas om te verslaan.
 • Extreme Party: Daag spelers uit in twee modes met speciale thema’s; de All Coiff Guy Party – waarin elk team met Coiff Guy-personages speelt, en de Super Duel Party, waarin spelers 1-tegen-1 strijden.
 • Ranked Party: Twee tijdelijke seizoensevenementen: de Ranked Party Lonestar voor solospelers en de teamgebaseerde Ranked Party Tribe-Vibe.
 • Happy FriYAY Party: Een tijdelijk party-evenement met de kans om de FOAMSTAR van het volgende seizoen te proberen.
 • Wekelijkse gratis tijdelijke voorwerpen: Elke vrijdag krijgt de winkel een gratis voorwerp voor iedereen. Tijdens de eerste week is dat de Dance A-emote van Jet Justice.

Ga voor meer informatie, onder andere over de seizoensevenementen en tijden, naar de website en social media-kanalen van FOAMSTARS.

FOAMSTARS is voor € 29,99 te koop via de PlayStation Store en vereist een PlayStation Plus-lidmaatschap. Een Premium Season Pass is te koop voor € 5,99.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx